Граѓани со апел:Внимавајте кај Кадино на самиот влез за на автопат, девојка бара пари

Граѓани со апел:Внимавајте кај Кадино на самиот влез за на автопат, девојка бара пари

Граѓани со апел:Внимавајте кај Кадино на самиот влез за на автопат, девојка бара пари

Share Button

Граѓани на фб страницата Ѕид на сообраќајниот срам објавуваат апели до јавноста, потенцираат дека кај Кадино на самиот влез за на автопат девојка бара пари и застанува возила. Според коментарите и останати граѓани го потенцираат истото, дека и тие кои таму сообраќале биле застанувани од девојка. Во дел од коментарите стои и прашањето дали воопшто некој ја известил полицијата за тоа но , никој не возврати на таквиот коментар дали се известени надлежните.

Принт скрин од јавната фејсбук објава на страницата

уредник

Related Posts

Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Коментарите се исклучени на Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Времето денес:Сончево со температура до 21 степен

Коментарите се исклучени на Времето денес:Сончево со температура до 21 степен

Create AccountLog In Your Account