Ден: д.м.г

ПРОТЕСТИ ПРЕД СОБРАНИЕ ПРОТИВ УПОТРЕБА НА ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ

Share Button

ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Share Button

ИЗГЛАСАН ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИТЕ: Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ не присуствуваа на собраниската седницата

Share Button

Пред кафе бар во Битола: Пијан нападнал доктор кој се обидувал да помогне

Share Button

Повторно вандализам на шеталиште (фото) Се доуништува и она малку кое преостана 

Share Button

Православната Црква денес го празнува споменот на Светите четиринаест илјади младенци во Витлеем

Share Button