НАЈНОВО :

Повторно вандализам на шеталиште (фото) Се доуништува и она малку кое преостана 

Повторно вандализам на шеталиште (фото) Се доуништува и она малку кое преостана 

Повторно вандализам на шеталиште (фото) Се доуништува и она малку кое преостана 

Share Button

Кај битолското шеталиште повторно вандализам. Се доуништува и она малку кое преостана

      

фото: Оливер Геле Танасовски

уредник

Related Posts

(ВИДЕО)Протест вечерва во Драчево пред домот на пратеникот од скопско Сопиште, Далибор Богдановски. Се пее , едно име имаме!

Коментарите се исклучени на (ВИДЕО)Протест вечерва во Драчево пред домот на пратеникот од скопско Сопиште, Далибор Богдановски. Се пее , едно име имаме!

Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Коментарите се исклучени на Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Create AccountLog In Your Account