Денес Републичка УЈП низ Битола, во моментов низ Широк сокак на контрола

Засега се уште неофицијално но според наш извор , денеска во овој момент низ Широк сокак е Републичка УЈП на контрола. Според нашиот избор се влегува секаде за да се утврди дали се работи правилно. Повеќе детали подоцна

(фото архива )