Тешко повредена пратеничка на СДСМ

Тешко повредена пратеничка на СДСМ

Коментарите се исклучени на Тешко повредена пратеничка на СДСМ
Share Button

Помодре водата во градска река во Прилеп

Коментарите се исклучени на Помодре водата во градска река во Прилеп
Share Button

Извлечени странски државјани изгубени кај Попова Шапка

Коментарите се исклучени на Извлечени странски државјани изгубени кај Попова Шапка
Share Button

На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

Коментарите се исклучени на На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот
Share Button

Утре е Пренос на моштите на Светиот свештеномаченик Игнатиј

Коментарите се исклучени на Утре е Пренос на моштите на Светиот свештеномаченик Игнатиј
Share Button

Create AccountLog In Your Account