На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот

Коментарите се исклучени на На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот
Share Button

На планинскиот премин Ѓавато се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила во 19.00 часот известуваат од ЦУК

фото од Ѓавато пред 2 часа

Од 18:00 часот на патниот правец Маврово Дебар и на планинскиот премин Стража има забрана за сообраќај на тешки товарни возила.
Од 17:50 часот воведена беше забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на планинскиот премин Пресека но  на планинскиот премин Пресека се укина забраната за сообраќај на тешки товарни возила во 19.30часот.

уредник

Related Posts

Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Коментарите се исклучени на Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Му удрил неколку тупаници и си заминал: Детали за нападот врз пратеникот Горан Милевски

Коментарите се исклучени на Му удрил неколку тупаници и си заминал: Детали за нападот врз пратеникот Горан Милевски

АМСМ: Нормализиран сообраќајот на речиси сите патни правци во државата

Коментарите се исклучени на АМСМ: Нормализиран сообраќајот на речиси сите патни правци во државата

Create AccountLog In Your Account