Помодре водата во градска река во Прилеп

Помодре водата во градска река во Прилеп

Помодре водата во градска река во Прилеп

Коментарите се исклучени на Помодре водата во градска река во Прилеп
Share Button

Водата во градската река во Прилеп денеска помодре во еден дел од нејзиното течение.

Причината за ваквата појава не е позната, но веројатно се работи за некое испуштање на хемикалии во водата на реката. Не е познато ниту кој е виновен за ваквата појава, но се поставува прашањето како хемикалиите ќе влијае на животната средина и на здравјето на луѓето.

уредник

Related Posts

Мицкоски: За да се добие функција во Владата, треба да се зароби па да се ослободи некое село?

Коментарите се исклучени на Мицкоски: За да се добие функција во Владата, треба да се зароби па да се ослободи некое село?

Агатангел за законот за јазиците

Коментарите се исклучени на Агатангел за законот за јазиците

„Македонија“ и „Предавници“ ечеше пред Собрание – денеска ќе се протестира додека трае седницата

Коментарите се исклучени на „Македонија“ и „Предавници“ ечеше пред Собрание – денеска ќе се протестира додека трае седницата

Малата штитеничка од „25 Мај“ ја продавале за цена од по 700 денари

Коментарите се исклучени на Малата штитеничка од „25 Мај“ ја продавале за цена од по 700 денари

ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Коментарите се исклучени на ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Create AccountLog In Your Account