НАЈНОВО :

Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Коментарите се исклучени на Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински
Share Button

Читател со порака до Новост, бара да се објави следново, како бил опоменат од адвокат за како што се вели во опомената  недозволено снимал со мобилен седници на Советот  во општина Могила

еве што уште додава Бучински кој ни испрати порака

 

 

уредник

Related Posts

Претседателот Иванов нема намера да го потпише указот за Законот за јазици – Без негов потпис, нема Закон !

Коментарите се исклучени на Претседателот Иванов нема намера да го потпише указот за Законот за јазици – Без негов потпис, нема Закон !

Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Коментарите се исклучени на Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Create AccountLog In Your Account