Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?
Share Button

Другар премиер. Ова е фотографија од Вашиот официјален ФБ профил. Живо ме интересира кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих? Ме интересира, што вели Вашата пи-ар служба, каква перцепција создава црвениот тепих среде лозје за нашиот премиер?- напиша на својот фб профил новинарот Бранко Героски

 

уредник

Related Posts

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Коментарите се исклучени на ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Коментарите се исклучени на Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

(ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Коментарите се исклучени на (ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

(фото) Дел од црквата во с. Граешница

Коментарите се исклучени на (фото) Дел од црквата во с. Граешница

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Create AccountLog In Your Account