КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)
Share Button
Света Петка над Црн мост во Битола, црквичка и паракливче

  

крстот над Битола (фото архива)

И приквечерие црква Света Недела во Битола

уредник

Related Posts

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Коментарите се исклучени на „Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Create AccountLog In Your Account