Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

Коментарите се исклучени на Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”
Share Button

Тешки последици, 12.12.2000
Детски дом ,,25 Maj”
Психологот Даниел Алексоски, кој во домот работи 16 години вели дека во неговата кариера често се соочувал со проблемите на сексуалноста кај дел од штитениците. Тoј вели дека силувањата се случуваат како по некоја инерција. Ова што им го прават поголемите штитеници на помалите е своевидна реприза на искуството со своите претходни другарчиња.
Неколкупати сме ги затекнале на дело и сме ги опоменале тоа да не го прават јавно, но ни тоа не помогнало, заклучува Алексоски.

Фотографија на First Children's Embassy in the World Megjashi Republic of Macedonia.

Фотографија на First Children's Embassy in the World Megjashi Republic of Macedonia.

превземено од фб страницата на Меѓаши

уредник

Related Posts

Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Коментарите се исклучени на Александар починал еден час откако грчките спасувачи го испуштиле во бездната

Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Коментарите се исклучени на Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Ќосето повторно ги наостри копјата на опозициската и владејачката партија

Коментарите се исклучени на Ќосето повторно ги наостри копјата на опозициската и владејачката партија

Затворска казна за објавена фотографија на Фејсбук?

Коментарите се исклучени на Затворска казна за објавена фотографија на Фејсбук?

Create AccountLog In Your Account