Возач од Битола пронајден починат на терминалот Табановце

Возач од Битола со иницијали П.Ц. e пронајден починат на царинскиот терминал на Табановце, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Лицето на засега непозната возраст од вчера бил на терминалот во Куманово за да ги среди документите и обврските за камионот во кој што останал да преноќи.

извор sudstvo.mk