Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола

Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола

Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола

Коментарите се исклучени на Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола
Share Button

Во битолската црква Света Недела погледнете го параклисот посветен на света Недела

црква света Недела

уредник

Related Posts

Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Коментарите се исклучени на Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Create AccountLog In Your Account