Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран

Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран

Коментарите се исклучени на Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран
Share Button

Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран.

Од 12,00 часот сообраќајот на патниот правец  Прилеп-Битола, беше во прекин поради блокада од вработени во Еуро-Композит.

уредник

Related Posts

Миленко го повикува Иванов да воведе воена состојба

Коментарите се исклучени на Миленко го повикува Иванов да воведе воена состојба

Владиката Петар задржан на скопскиот аеродром по барање на финансиска полиција

Коментарите се исклучени на Владиката Петар задржан на скопскиот аеродром по барање на финансиска полиција

Неофицијално причината за смртта на двајцата планинари на Кајмакчалан била хипотермија

Коментарите се исклучени на Неофицијално причината за смртта на двајцата планинари на Кајмакчалан била хипотермија

Собраниските комисии на кои ќе се разгледува Договорот со Грција закажани за 15 часот

Коментарите се исклучени на Собраниските комисии на кои ќе се разгледува Договорот со Грција закажани за 15 часот

Основното Јавно Обвинителство оформи предмет за загинувањето на планинарите на Kајмакчалан

Коментарите се исклучени на Основното Јавно Обвинителство оформи предмет за загинувањето на планинарите на Kајмакчалан

Create AccountLog In Your Account