Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Коментарите се исклучени на Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола
Share Button

Од 12,00 часот сообраќајот на патниот правец  Прилеп-Битола, е во прекин поради блокада од вработени во Еуро-Композит.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account