Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Коментарите се исклучени на Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито
Share Button

Споменикот на Андон Јанев-Ќосето, кој во утринските часови беше однесен во магацин во Металскиот завод Тито, чека сопствениците да дојдат по него.

Споменикот ќе се чува таму определено време, со можност сопствениците да дојдат и да си го земат.

Шилегов денеска изјави дека нема да се толерираат повеќе дивоградби.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account