Битола синоќа (фото)

Битола синоќа (фото)

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)
Share Button

уредник

Related Posts

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

(ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Коментарите се исклучени на (ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Create AccountLog In Your Account