Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Коментарите се исклучени на Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани
Share Button

Денеска заедно со припадници на АРМ успеавме да пристапиме до с. Почивало каде што имаше две дечиња кои мораа веднаш да се хоспитализираат. Ова планинско село се наоѓа на 22 километри од Штип и е многу тешко пристапно во зимски услови.
Животот и здравјето на граѓаните е пред се.

Фејсбук статус на Благој Бочварски

bocavarski4

bocvarskii6

bozcarski1

уредник

Related Posts

Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Коментарите се исклучени на Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Create AccountLog In Your Account