Блокада на патот Градско – Прилеп поради протест

Поради јавен собир на патниот правец Градско – Прилеп кај планинскиот превој Плетвар сообраќајот е во прекин.

АМСМ информира дека сообраќајот е во прекин од 12 до 14 часот.