НАЈНОВО :

Тврдокорните најaвија дека во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!!

Тврдокорните најaвија дека во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!!

Коментарите се исклучени на Тврдокорните најaвија дека во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!!
Share Button

Синоќа на Меѓународниот аеродром Скопје се изврши отстранување на споменикот на Александар Македонски.

Тоа и се очекуваше откако, претходно беше именуван аеродромот. Тврдокорните најaвија дека во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!!

Александар Македонски во моментов си заминува од аеродромот „Скопје”.

Тврдокорни во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!!

уредник

Related Posts

Буково денес (фото)

Коментарите се исклучени на Буково денес (фото)

Реакција на претседателот на ГДУ, Петар Колев

Коментарите се исклучени на Реакција на претседателот на ГДУ, Петар Колев

Неразбран народ!Ги изместија млазниците од фонтаната не мислејќи дека може да се оштетат

Коментарите се исклучени на Неразбран народ!Ги изместија млазниците од фонтаната не мислејќи дека може да се оштетат

Create AccountLog In Your Account