Ова е дното на живеењето.Ова е ЖИВОТ!!!?Апел за помош!

Elena Kiprovska додаде 7 нови фотографии.

Дечки, потребна е и добредојдена секоја помош. Ова е дното на живеењето. Храна, облека, лекови, кој е во можност може и парично да помогне! Кој неможе, доволно би било и споделување на постов да го видат што повеќе луѓе. АПЕЛ:ДО СИТЕ ДОБРИ ЛУЃЕ,ПОМОГНЕТЕ НА ОВАА СИРОМАШНА ФАМИЛИЈА ОД КУМАНОВО.НЕМААТ НИКАКВА ПАРИЧНА ПОМОШ,НЕМААТ КРОВ НАД ГЛАВА НИТУ ЛЕБ.�ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ БАРАЈТЕ ЈА АНЕТА 075 211 145

Фотографија на Elena Kiprovska.

Фотографија на Elena Kiprovska.

Фотографија на Elena Kiprovska.

Фотографија на Elena Kiprovska.