Полицијата најде исчезнато дете од „25-ти Мај“

Полициски службеници вечерва после полноќ околу 01.00 часот најдоа 12-годишно дете штитеник од „25-ти Мај“ на улицата „Благоја Стефковски“ во Маџари. Детето се водело како исчезнато.

Детето било предадено на полициски службеници од Одделението за малолетничка деликвенција Чаир за понатамошна постапка.