Чудотворната икона на Мајката Божја: УБЛАЖИ ГИ ЖАЛОСТИТЕ МОИ

Чудотворната икона на Мајката Божја:  УБЛАЖИ ГИ ЖАЛОСТИТЕ МОИ

Чудотворната икона на Мајката Божја: УБЛАЖИ ГИ ЖАЛОСТИТЕ МОИ

Коментарите се исклучени на Чудотворната икона на Мајката Божја: УБЛАЖИ ГИ ЖАЛОСТИТЕ МОИ
Share Button

Н а Фејсбук страницата Свето Православие денеска е објавена икона која е чудотворна и е посветена на Мајката Божја. Според објавата на Свето Православие станува збор за икоја која ги ублажува жалостите кај верникот

фото Свето Православие

На оваа објава ние ќе додадеме и цвеќе

 

уредник

Related Posts

Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

Коментарите се исклучени на Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

На 30 април во Св. Јован Крстител – слепченски манастир ќе бидат изложени светите мошти на Св. Кипријан Слепченски

Коментарите се исклучени на На 30 април во Св. Јован Крстител – слепченски манастир ќе бидат изложени светите мошти на Св. Кипријан Слепченски

Create AccountLog In Your Account