ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Коментарите се исклучени на ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ
Share Button

ЈО ќе постапува по случајот за заканите упатени кон претседателот на Здружението на новинари на Македонија, Насер Селмани

– Во Основното јавно обвинителство Скопје на 9 март примено е писмено известување од СВР Скопје – Единица за насилен криминал и веднаш е распоредено кај надлежен јавен обвинител кој постапува по предметот, велат за МИА од Служба за односи со јавноста на ЈОРМ

Во насока на утврдување на фактите, надлежниот јавен обвинител презема дејствија за прибирање на потребни податоци

 

уредник

Related Posts

Врзете ги кучињата. Мора да бидат врзани за да не касаат – рече Селмани

Коментарите се исклучени на Врзете ги кучињата. Мора да бидат врзани за да не касаат – рече Селмани

Create AccountLog In Your Account