Најнови фотографии Света Петка Битола

Најнови фотографии Света Петка Битола

Најнови фотографии Света Петка Битола

Коментарите се исклучени на Најнови фотографии Света Петка Битола
Share Button

Најнови фотографии од прекрасната црква и параклис во Битола посветени на Света Петка. Токму до оваа црква ве води патека наспроти која има маси и клупи за посетителите да се одморат и да уживаат во духовноста.Запаленото кандилце на Света Петка блескаше и вечерва

Овојпат уживајте низ фотографиите од ова светилиште

фото – Н.Н

Новост 2018

     

уредник

Related Posts

Мајката Божја на сон молела Београѓанец да ја врати иконата во Битола од каде што била украдена

Коментарите се исклучени на Мајката Божја на сон молела Београѓанец да ја врати иконата во Битола од каде што била украдена

Денес е Собор на свети Јован Предвесник и Крстител

Коментарите се исклучени на Денес е Собор на свети Јован Предвесник и Крстител

Денеска е празник на иконата „Млекопитателница“

Коментарите се исклучени на Денеска е празник на иконата „Млекопитателница“

Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Коментарите се исклучени на Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Create AccountLog In Your Account