Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани

Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани

Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани

Коментарите се исклучени на Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани
Share Button

Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот против усвојувањето на законот за употреба на јазиците. И во Прилеп народот се собира  пред Камената бина . Граѓаните самоиницијативно излегуваат во центарот на градот поради изгласувањето на законот за јазици

уредник

Related Posts

Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

Коментарите се исклучени на Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Коментарите се исклучени на Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Create AccountLog In Your Account