Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување

Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување

Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување

Коментарите се исклучени на Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување
Share Button

Во овој момент протест пред Собранието но и силно полициско обезбедување. Протестот е поради најавата дека денеска во 13 часот на денешната седница на  дневен ред е законот за употреба на јазиците. На протестот учесниците бараат да не се изгласа законот

Законот за употреба на јазиците е во трето читање во Собранието, а од ВМРО-ДПМНЕ поднесоа 35.569 амандмани со образложение дека законот е неуставен и треба да се повлече

уредник

Related Posts

Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Коментарите се исклучени на Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Војник во касарната Петровец бил каменуван

Коментарите се исклучени на Војник во касарната Петровец бил каменуван

Денес Републичка УЈП низ Битола, во моментов низ Широк сокак на контрола

Коментарите се исклучени на Денес Републичка УЈП низ Битола, во моментов низ Широк сокак на контрола

Адвокатите на обвинетите бараа, судијката не дозволи одложување на „Транспортер“

Коментарите се исклучени на Адвокатите на обвинетите бараа, судијката не дозволи одложување на „Транспортер“

Create AccountLog In Your Account