Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Коментарите се исклучени на Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час
Share Button

На самиот почеток збор побара Илија Димовски и побара да се расправа дали постои можност за поднесување амандмани. Нагласи дека Џафри лично потпишал дека треба да се поднесуваат амандмани и посочи на 19 неправилни члена на Законот.

Џафери го исклучи од говорница, па ја скокна точката за јазиците, а сега пратениците се на пауза.

уредник

Related Posts

Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

Коментарите се исклучени на Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Коментарите се исклучени на ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Create AccountLog In Your Account