Со 64 гласови „за“, без против и воздржани донесен Законот за јазици

Share Button

Без претходно прегледување на амандманите на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, со 64 гласови „за“, без против и воздржани Собранието го изгласа Законот за јазиците- јавува http://press24.mk