Во аптека во Битола непознат сторител со закана со пиштол извршил разбојништво

На 14.03.2018 година околу 20,15 часот во Битола на улица „Солунска“ во аптека „Еурофарм“, непознат сторител со закана со пиштол извршил разбојништво, при што одзел околу 30.000 денари. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.