Се трага по исчезнат 36-годишен маж

Вчера во 17 часот во Полициска станица Кисела Вода, И.Б.(33) од Берового пријавил исчезнувањето на неговиот брат.

И.Б. пријавил дека од 14 часот на 12 март, од станот во кој престојуваат во Скопје во непознат правец се оддалечил неговиот брат  Љ.Б.(36).

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.