По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

Коментарите се исклучени на По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир
Share Button

 

Видеото е на ТВ Сител

уредник

Related Posts

На 30 април во Св. Јован Крстител – слепченски манастир ќе бидат изложени светите мошти на Св. Кипријан Слепченски

Коментарите се исклучени на На 30 април во Св. Јован Крстител – слепченски манастир ќе бидат изложени светите мошти на Св. Кипријан Слепченски

Христос Воскресна – Навистина Воскресна.Денеска се слави Велигден

Коментарите се исклучени на Христос Воскресна – Навистина Воскресна.Денеска се слави Велигден

Света Троица – Буковско

Коментарите се исклучени на Света Троица – Буковско

Утре е Велика среда – денот кога Јуда преговара за предавството на Исус

Коментарите се исклучени на Утре е Велика среда – денот кога Јуда преговара за предавството на Исус

Светите чудотворни мошти на свети Пантелејмон (фото)

Коментарите се исклучени на Светите чудотворни мошти на свети Пантелејмон (фото)

Create AccountLog In Your Account