Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Коментарите се исклучени на Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)
Share Button
Утре  на 18 март (недела) со почеток од 13:00 часот во
хотелот „Мериот“ во Скопје ќе се одржи Основачкото собрание на
политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ). На чело на оваа политичка партија застанува Петар Колев

уредник

Related Posts

Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Коментарите се исклучени на Забрана за тешки товарни возила од 18.40 ч. на планинскиот премин Буково

Create AccountLog In Your Account