Ден: д.м.г

Нови закани за Селмани: Ќе ви го запалиме семејството

Share Button

В недела протест на градскиот плоштад во Охрид

Share Button

Војник во касарната Петровец бил каменуван

Share Button

Заев: Ќе ги заштитиме децата и најблиските на пратениците од протестите пред нивните домови. МВР ќе превзема мерки

Share Button

Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар:Отсега наместо со добро утро треба да се поздравуваме со Господ да ни е напомош

Share Button

Говор на Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар на вчерашниот протест во Битола, за зачувувањето и почитувањето

Собранието го врати сајтот на македонски

Share Button

По објавата во медиумите дека Собранието почна да објавува двојазични најави на својот веб сајт

Доцна синоќа запалена викендицата на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Share Button

Сајтот на македонското Собрание стана двојазичен. Информациите се прво на албански а потоа на македонски

Share Button