Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар:Отсега наместо со добро утро треба да се поздравуваме со Господ да ни е напомош

Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар:Отсега наместо со добро утро треба да се поздравуваме со Господ да ни е напомош

Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар:Отсега наместо со добро утро треба да се поздравуваме со Господ да ни е напомош

Коментарите се исклучени на Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар:Отсега наместо со добро утро треба да се поздравуваме со Господ да ни е напомош
Share Button

Говор на Митрополитот Преспанско-пелагонискиот г. Петар на вчерашниот протест во Битола, за зачувувањето и почитувањето на јазикот, идентитетот и Уставот на Република Македонија.

Публикувахте от Kuzman Makedon в 18 март 2018 г.

уредник

Related Posts

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато

Коментарите се исклучени на Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато

Протестот пред Собранието продолжува

Коментарите се исклучени на Протестот пред Собранието продолжува

Create AccountLog In Your Account