Во Велес се трага по 16-годишно девојче

Велешанецот М.Т (48) ноќеска во 01.45 во Полициската станица Велес, ја пријавил за исчезната неговата 16-годишна внука од сестра, на која тој е старател.

Според информациите кои тој ги дал во полициската станица,16-годишното девојче е исчезнато од 19.03.2018 година околу 10.00 часот од неговата семејна куќа и до моментот на пријавување не се вратила дома.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.