Делегација на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент

Делегација  на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент

Делегација на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент

Коментарите се исклучени на Делегација на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент
Share Button
Делегација на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент

На покана од Групата на европските конзервативци и реформатори делегацијата на ГДУ се
наоѓа во неколку дневна работна посета на Брисел.
Серијата панел дискусии за европската иднина на Македонија почна денеска под работен
наслов „Македонија не е само име“. Медијатор на панелот е европратеникот Ангел
Џамбаски а покрај него свое излагање имаа, Андреј Ковачев и РужаТомашиќ
Делегацијата на ГДУ утре ја продолжува својата посета и ќе присуствува на работата на
парламентарната група посветена на Западен Балкан- велат во соопштението ГДУ

уредник

Related Posts

Утре повисоки дневни температури

Коментарите се исклучени на Утре повисоки дневни температури

Во Битола се “погреба, Северна Македонија”

Коментарите се исклучени на Во Битола се “погреба, Северна Македонија”

Известување од манастирот Св. Спас , с. Црнобуки упатено до јавноста во врска со написите на некои портали

Коментарите се исклучени на Известување од манастирот Св. Спас , с. Црнобуки упатено до јавноста во врска со написите на некои портали

Create AccountLog In Your Account