Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ

Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ

Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ

Коментарите се исклучени на Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ
Share Button

Теренската екипа на Новост вечерва низ градот, еве како изгледа оваа вечер градот на Конзулите.Се надеваме фотографиите ќе ви се допаднат

фото:Теренска екипа на новост.мк

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account