Полицијата вчера ја пронашла исчезната штитеничка на домот „Ранка Милановиќ“

Share Button

Полицијата  вчера ја пронашла С.Р (18) од Велес, штитеничка на домот „Ранка Милановиќ“, што беше пријавена за исчезната пред два дена.

Министерството за внатрешни работи соопшти дека С.Р. била пронајдена од полицијата вчера околу 10 часот  на „Јужен булевар“ во Скопје, по што во 12.30 часот била спроведена до домот и предадена на воспитувач.