Предмалку автомобил удри во оградата од Македонското Собрание

Предмалку во строгиот центар на Скопје автомобил со скопски регистарски таблични веројатно откако изгубил конторола врз возилото влета и удри во оградата од Македонското Собрание.

За среќа нема повредени и причинета е само материјална штета, а полицијата се уште врши увид.