Нападнат претседателот на ЛДП, Горан Милевски

Претседателот на ЛДП и пратеник во Собранието на РМ, Горан Милевски, денеска бил физички нападнат во центарот на Скопје,  .

Заради здобиени телесни повреди, Милевски заминал во болница.

Случајот бил пријавен во полиција.