(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?
Share Button

Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

фото: Теренска екипа на новост.мк вчеравечер, 29 март 2018 – Битола

 

 

уредник

Related Posts

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Коментарите се исклучени на Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Фото Без коментар

Коментарите се исклучени на Фото Без коментар

Create AccountLog In Your Account