Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“

Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“

Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“

Коментарите се исклучени на Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“
Share Button

Бел чад излегува од раскопаниот асфалт на улицата Васил Главинов пред зградата „Тифани“ во центарот на главниот град, во близина на Македонски пошти.

уредник

Related Posts

За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Коментарите се исклучени на За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Create AccountLog In Your Account