ДЕЈАН ВИТАНСКИ,ПРОФЕСОР НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО КИЧЕВО ГИ УЦЕНУВАЛ СТУДЕНТИТЕ СО СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ И СО ПАРИ ЗА ДА ПОЛОЖАТ ИСПИТ?!

ДЕЈАН ВИТАНСКИ,ПРОФЕСОР НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО КИЧЕВО ГИ УЦЕНУВАЛ СТУДЕНТИТЕ СО СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ И СО ПАРИ ЗА ДА ПОЛОЖАТ ИСПИТ?!

Коментарите се исклучени на ДЕЈАН ВИТАНСКИ,ПРОФЕСОР НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО КИЧЕВО ГИ УЦЕНУВАЛ СТУДЕНТИТЕ СО СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ И СО ПАРИ ЗА ДА ПОЛОЖАТ ИСПИТ?!
Share Button

До редакцијата ohridsky.com, пристигна писмо на читатели кој го објавуваме интегрално ,без било каква корекција од страна на редакцијата:

СРАМНИОТ ПРОФЕСОР ВИТАНСКИ,ГИ ДРЖИ ВО ЗАЛОЖНИШТВО СО УЦЕНИ СТУДЕНТИТЕ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО КИЧЕВО.

Вондредниот професор на Правниот факултет во Кичево Дејан Витански,кој за жал ги предава предметите: Вовед во право, Административно право и административна постапка и Јавна и државна администрација во првиот циклус на Правниот факултет во Кичево,Струга и Битола, со своите уцени и непристојни понуду кон студентите во овие три града , го девалвира целокупниот високообразовен процес во Р,Македонија.

Вондредниот професор Витански , при полагање на неговите предмети , студентите на најразлични начини ги уценува ,на испит пушта исклучиво , два до три студенти-ки,кој ќе се уловат на неговите непристојни уцени!

Од машките студенти Витански бара најразлични услуги,ценејќи кој е дометот на студентот кој може да ги задоволи интересите на Витански,кој во личен разговор со студентот му ги испорачува неговите барања како услов да го положи предметот кај Витански, при тоа самите студенти и не знаат дека влегуваат во валканата мрежа која ја плете Витански?!

Цел текст ТУКА/

уредник

Related Posts

Ивона Талевска призна дека затајувала данок, СЈО бара да ги врати парите

Коментарите се исклучени на Ивона Талевска призна дека затајувала данок, СЈО бара да ги врати парите

Советот за етика во во медиумите на Македонија го осуди Сашо Иваноски и порталот Мактел.Мк за флагрантно кршење на човекови права и слободи , ОЈО нека постапи

Коментарите се исклучени на Советот за етика во во медиумите на Македонија го осуди Сашо Иваноски и порталот Мактел.Мк за флагрантно кршење на човекови права и слободи , ОЈО нека постапи

Бремени уште две малолетни девојчиња од „25 Мај“

Коментарите се исклучени на Бремени уште две малолетни девојчиња од „25 Мај“

Бев разочаран изминативе години многу, сега сум бетер

Коментарите се исклучени на Бев разочаран изминативе години многу, сега сум бетер

Create AccountLog In Your Account