(Фото)За време Света Причест на Ерусалимскиот патријарх, е сликана силуета на Ангел Господов

(Фото)За време Света Причест на Ерусалимскиот патријарх, е сликана силуета на Ангел Господов

(Фото)За време Света Причест на Ерусалимскиот патријарх, е сликана силуета на Ангел Господов

Коментарите се исклучени на (Фото)За време Света Причест на Ерусалимскиот патријарх, е сликана силуета на Ангел Господов
Share Button

Погледнете ја фотографијата која е направена за време Света Причест на Ерусалимскиот патријарх, на сликата се појави силуета на Ангел Господов

 

уредник

Related Posts

Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

Коментарите се исклучени на Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

Утре е Св. Пантелејмон – Исцелителот кој лекувал со Божја помош

Коментарите се исклучени на Утре е Св. Пантелејмон – Исцелителот кој лекувал со Божја помош

(фото+видео)ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО храм Пресвета Богородица Битола

Коментарите се исклучени на (фото+видео)ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО храм Пресвета Богородица Битола

Денес се празнува: Свети Марко Исповедник, епископ Аретусиски (во Сирија)

Коментарите се исклучени на Денес се празнува: Свети Марко Исповедник, епископ Аретусиски (во Сирија)

Create AccountLog In Your Account