Вчера повторно е пријавено во полиција исчезнување на малолетничка од домот 25-ти Мај

Вчера повторно пријава од домот 25-ти Мај во полицијата.

Имено околу 11.00 часот во Полициската станица Чаир, социјален работник од домот „25-ти Мај“ пријавила дека во периодот од 31.03.2018 година до 02.04.2018 година од установата од непознати причини се оддалечила 14-годишна штитеничка од Скопје.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето