(фото)Без коментар

(фото)Без коментар

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар
Share Button

Битола 2018

(фотографиите се превземени од Оливер Геле Танасовски со негова претходна дозвола)

 

уредник

Related Posts

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

(ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Коментарите се исклучени на (ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Коментарите се исклучени на Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Коментарите се исклучени на ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…

(фото) Дел од црквата во с. Граешница

Коментарите се исклучени на (фото) Дел од црквата во с. Граешница

Create AccountLog In Your Account