ПУКОТНИЦИ ВО МАЛА РЕЧИЦА , ДВЕ ЛИЦА СО ПОВРЕДИ ЗАВРШИЛЕ ВО БОЛНИЦА , ДВЕ ЛИЦА ПОВРЕДЕНИ

Share Button

Сериозен настан се случи пред неколку минути во Мала Речица вечерва околу 18,3о, кога од страна на жители на селото пријавени се пукотници. Од страна на дежурен лекар од тетопвската болница ,МВР е известено дека кај нив се примени две лица со прострелни рани. Од страна на МВР ,во мала речица на лице место пронајдени се и подигнати чаури од испукани меткови од огнено оружје , но и пронајдени се траги од крв. Како што дознава ОхридСкај Криминалистичка полиција врши увид на лице место, а за настанот приведени се две лица.Реадкцијата Охридскај контактираше со МВР,

цел текстТУКА