Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Коментарите се исклучени на Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица
Share Button

Од архивата на новост.

Еве како изгледаше во 2016 година Воскресение Христово во битолскиот храм Пресвета Богородица

 

уредник

Create AccountLog In Your Account