Пожар во Министерството за правда

Share Button

Во моментов гори Министерството за правда во центарот на Скопје. Противпожарните единици се веќе таму и го гасат пожарот, дим излегува од горните катови на оваа зграда

Четири пожарникарски возила се обидуваат да го изгасат огнот во зградата на Министерството за правда. Според првичните информации огнот ги зафатил горните катови и тој се шири.